Driving Event groot IMG_2101 menwedstrijd01 menwedstrijd07 IMG_4641

Kersboomkensweg te Hulsberg.
route

Adviesroute :

Bij het kruispunt Kerensheide van de A2 houdt u de A76 richting Heerlen aan.

Vervolgens pakt u afrit 5 afslag Nuth. Einde van de afrit slaat u links af. Aan het stoplicht rechts richting Nuth. Dan de N298 via Hunnecum richting Aalbeek/Hulsberg. Stoplicht recht door rijden. Daarna is het ongeveer 4 km recht door rijden. vervolgens links afslaan de Wijnandsraderweg in. Na ongeveer 750 meter komt u aan op de Kersboomkensweg. Het rijdersterrein ligt dan aan de rechterhand.

( het is een aanrader om de TOM TOM niet te volgen, deze leid u via Wijnandsrade.)

Alternatief
U kunt ook via Maastricht rijden: A2 richting Maastricht, dan vervolgens de A79 op rijden richting VALKENBURG

Pak vervolgens afrit 4 Hulsberg/Nuth. Bij de rotonde volgt u de richting Hulsberg. Na ongeveer 1 km rechts afslaan richting Wijnandsraderweg. Na ongeveer 750 meter rechtdoor komt u aan op de Kersboomkensweg. Het rijdersterrein ligt dan aan de rechterhand.

forklift certification